Spekepølser

A rnoldpølse, ca. 750 gr pr pølse.


A rnoldpølsa er vårt "Flaggskip" med lange tradisjoner. Blir produsert på samme måte som i gamle dager. Et kvalitetsprodukt stoppet ut i naturtarm. Pølsa inneholder lever, noe som gjør den unik på smak.


I nnholder: Storfekjøtt, småflesk, svinehjerter, svinelever, farin, salt, blod, krydder, løk og E250 (Nitritt).





V aldrespølse med elg,

ca 750 gr.


I nneholder:

Storfekjøtt, Elgkjøtt, Svinehjerter, Småflesk, Sukker, Blod og Salt.Tilsatt E250 (Nitritt)..


P roduseres i naturtarm.

B låbærpølse, ca. 500 gr


I  nneholder:

Svinehjerter, småflesk, storfekjøtt, viltkjøtt, salt, farin, blod, krydder og blåbær. Tilsatt E250 (Nitritt).


P roduseres i kunsttarm.

R einsdyrpølse m/løk, ca 500 gr.


I nneholder:

Svinehjerter, småflesk, storfekjøtt, rensdyrkjøtt, salt, farin, blod, krydder og løk. Tilsatt E250 (Nitritt).


P roduseres i kunsttarm.



H jortepølse, ca 500 gr.


I nneholder:

Hjortekjøtt, storfekjøtt, svinehjerter, småflesk, sukker, blod, salt og krydder. Tilsatt E250 (Nitritt).



P roduseres i kunsttarm.


P ølsene lages i vinterhalvåret og henges til tørk på stabbur i ca. 3 mnd.


D enne naturlige tørkemetoden, i den friske Valdreslufta, er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken som så mange setter pris på.


Fagernes Kjøtt AS, Etnedalsvegen 1203, 2890 Etnedal. Tlf. 61 12 01 01. E-post: fagerneskjott@fagerneskjott.no