Fagernes kjøtt sin julesylte er et meget ettertraktet produkt.
Denne legges for hånd og den regnes av mange som Norges magreste sylte.
I nneholder:
Svinekjøtt, spekk, salt og krydder.
R ibberull
I nneholder:
Side u/bein (svin), salt, krydder og sennep. Tilsatt E250 (Nitritt).
P innekjøtt
V i lager pinnekjøtt kun av lam. Hele ribbesider med kam blir saltet og henges til speking.
T as ned og kappes når det er tørt, ca oktober/november.
D ette er et svært ettertraktet produkt og pakkes etter bestillinger.
Bilde kommer senere.
J ulefarse
V i lager egen medisterfarse til jul. Denne er laget av rene og fine råvarer. Forskjellen på julefarse og medisterfarse er at vi i julefarsen bruker kalvekjøtt i stedet for storfekjøtt. Dette gjør farsen også magrere.
I nneholder:
Svin- og kalvekjøtt, spekk, melk, potetmel, salt, krydder og vann.
J ulepølse
J ulepølsa lages av julefarse og stoppes ut i svinetarm.
Kokes og pakkes i vacuum.
I nnmatfarse
I nnmatfarse lages etter god gammeldags oppskrift.
Pakkes i 1 kg`s poser og selges frossen.
I nneholder:
Svin- og storfekjøtt, melk, potetmel, salt, krydder, svinehjerter og vann.
Gaver
Også fine gavepakninger kan enten spesialbestilles etter eget ønske eller kjøpes ferdig fra vår disk i butikken.
A lle disse produktene produseres
i november og desember.