V aldrespølse med elg,
ca 750 gr.
I nneholder:
Storfekjøtt, Elgkjøtt, Svinehjerter, Småflesk, Sukker, Blod og Salt.Tilsatt E250 (Nitritt)..
P roduseres i naturtarm.
B låbærpølse, ca. 500 gr
I nneholder:
Svinehjerter, småflesk, storfekjøtt, viltkjøtt, salt, farin, blod, krydder og blåbær. Tilsatt E250 (Nitritt).
P roduseres i kunsttarm.
A rnoldpølsa er vårt "Flaggskip" med lange tradisjoner. Blir produsert på samme måte som i gamle dager. Et kvalitetsprodukt stoppet ut i naturtarm. Pølsa inneholder lever, noe som gjør den unik på smak.
I nnholder: Storfekjøtt, småflesk, svinehjerter, svinelever, farin, salt, blod, krydder, løk og E250 (Nitritt).
R einsdyrpølse m/løk, ca 500 gr.
I nneholder:
Svinehjerter, småflesk, storfekjøtt, rensdyrkjøtt, salt, farin, blod, krydder og løk. Tilsatt E250 (Nitritt).
P roduseres i kunsttarm.
H jortepølse, ca 1 kg.
I nneholder:
Hjortekjøtt, storfekjøtt, svinehjerter, småflesk, sukker, blod, salt og krydder. Tilsatt E250 (Nitritt).
P roduseres i kunsttarm.
P ølsene lages i vinterhalvåret og henges til tørk på stabbur i ca. 3 mnd.
D enne naturlige tørkemetoden, i den friske Valdreslufta, er med på å gi pølsene den helt spesielle smaken som så mange setter pris på.